Kieliviikko

Tässä on minun ensimmäinen suomenkielinen veto blogissani. On kyllä aika yritä kirjoita jotain toisessa kielessä, ja mikä parempi tilanne kun kieliviikko. Olen miettinyt mihin aiheeseen tämä blogi pitää keskittyä, ja varmasti hyvät esimerkit olisivat suomi ja minun elämä suomessa asuvana ulkomaalaisena. Siksi, samaan tien, rekisteröydin blogilista.fi:ssa. Toivottavasti, pari bloggeja (onko oikea termi suomeksi?) löydä minua ja alkaa keskustella (vaikka englanniksi tai suomeksi). Jos tämä yritys onnistuu, ehkä yritän huomenna ranskaksi tai catalaksi. Translation: This is my first try at Finnish in my blog. It's about time that I tried to write something in another language, and what better time than Language Week. I've been thinking about what topics my blog should really focus on, and certainly good examples would be Finland and my life as a foreigner living here. So, at the same time, I registered at blogilista.fi (an index of Finnish blogs). Hopefully a few bloggers will find me and start to discuss (either in English or Finnish). If this attempt succeeds, maybe I'll try in French or Catalan tomorrow.

Posted on July 6, 2005 and filed under Blogging, Finland, Language.