Kieliviikko 2006

language week 2006Taas on Kieliviikko, ja osallistun tänä vuonna ainakin yhdellä viestillä. Viime vuonna aioin kirjoittaa joskus suomeksi. Sen vuoksi, asennoin Stephanie Boothin Basic Bilingual plugin WordPressilla. En kirjoitetaannut niin paljon suomeksi sen jälkeen, ja en käyttänyt pluginia uusilla teemoilla. Ehkä on riittävän vaikea kirjoittaa blogilla omana kielenä. Ehkä parempi vain kirjoittaa suora molemilla kielellä kun yritä käydä monimutkaista pluginia.It is Language Week again and I'm participating again this year, at least with one posting. Last year I intended to blog occasionally in Finnish, so I installed Stephanie Booth's Basic Bilingual plugin in WordPress. I haven't written so much in Finnish since then, and I haven't used the plugin in the newest versions of my design. Maybe it's hard enough to blog even in one's own language. Maybe it's better to just write straight in both languages than try to use some complicated plugin.

Posted on July 25, 2006 and filed under Blogging, Finland, Language.